Fenneke Suurmond (1986)

Fenneke zegt: “Leef je droom”.

Als jongste in een gezin van drie wilde Fenneke graag de aandacht naar haar toe trekken. Ze heeft een rijke fantasie en bedenkt liedjes en stukjes om aan haar familie op te voeren. Na de middelbare school begint Fenneke aan het Fontys Conservatorium richting Muziektheater. Al tijdens haar opleiding begint ze met het spelen van kindertheater bij Fanatiq Kinderevenementen en doet losse opdrachten als typetje.

Fenneke over haar werk bij Helder Theater: “Interactief spel trekt mij veel meer dan spelen met ‘een vierde wand’. Ik vind het tof dat ik jongeren iets mee kan geven over belangrijke zaken zonder met het vingertje naar ze te wijzen.”

Naast haar werk bij Helder Theater geeft Fenneke zangles, zwangles (zangles voor zwangeren) pianoles en musicalles. Dit doet ze vanuit haar eigen praktijk in Rosmalen. Ook geeft ze les aan kinderen met een stoornis bij Musicare in Vught. Ook zingt Fenneke op bruiloften en feestjes. Dit doet ze solo maar ook met de gospelformatie Joy en soulband Chocolate.

Haar drukke werkleven combineert Fenneke met het zorgen voor een prachtige dochter.

Fenneke Suurmond