Jeroen Dekkers (1989)

Jeroen zegt: “Don’t let anyone steal your Rock ‘n’ Roll!”

Op jonge leeftijd schrijft Jeroen in vriendenboekjes dat hij later acteur in GTST wil worden. En als hij op zijn 8e in de musical Oliver! speelt, weet hij: hiervan wil ik méér. Vanaf dat moment speelt hij in diverse musicalproducties. Na de middelbare school studeert Jeroen af aan de opleiding muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Daarnaast verdiept hij zich in het werk van Sanford Meisner aan The William Esper Studio in New York en volgt een intensieve opleiding aan de Acteerstudio van Paul Dekker in Den Bosch.

Jeroen over zijn werk bij Helder Theater: “Ik vind het geweldig om op een speelse en interactieve manier jongeren mee te nemen in een stuk zodat ze op het eind van de voorstelling iets geleerd hebben. Volgens mij ligt de kracht in het communiceren met jongeren op gelijkwaardig niveau. Met een vermanend vingertje zwaaien doen we niet”.

Naast zijn werk voor Helder Theater staat Jeroen in verschillende toneel- en muziektheatervoorstellingen en werkt hij als freelance zanger, acteur en trainingsacteur. Jeroen speelde in 2015 in De Zere Neus van Bergerac (regie Pieter Kramer) van het Ro Theater en heeft een gastrol in de tv-serie Jeuk.

Jeroen Dekkers