CJP

Online Ouderavond

Helder Theater blijft zichzelf (ontwikkelen)

Ooh wat was dat spannend! We zijn om 15.00 uur al bij elkaar gekomen terwijl we pas om 20.00 uur online zijn gegaan. Nóg een keer oefenen en nóg een keer testen. Omdat een online ouderavond toch echt even wat anders is dan offline. Er mocht niets fout gaan.

We hebben alles uit de kast getrokken om online verbinding en betrokkenheid te creëren met de ouders thuis. En dat is best goed gelukt vinden we zelf! We lagen in bed nog te stuiteren van enthousiasme.

Online spelen kan dus wel degelijk

Zo hebben wij ervaren!
Grote dank aan Bob. Hij gaf ons rust door de techniek uit handen te nemen zodat wij ons konden focussen op dat waar wij goed in zijn: Een boodschap overbrengen!

We kregen veel goede reacties van de kijkers en opbouwende feedback om deze online ouderavond nóg beter en leuker te maken. Op kantoor hebben we de boel een beetje verbouwd zodat we dit vaker kunnen gaan doen. Leuk!
Dus wil jij ons ook online inzetten? Dat kan nu.

Op sommige scholen komen veel ouders naar ouderavonden maar op andere scholen is het wat lastiger om ouders enthousiast te krijgen voor een informatieavond. Het kan zijn dat deze ouders geen tijd, geen zin of niet in de gelegenheid zijn om te komen. Onze leuke, vrolijke en interactieve online ouderavond kan zomaar eens een gat in de markt zijn om ook deze ouders te bereiken. De ouders kunnen gewoon lekker vanuit huis inloggen en ook iets opsteken over het opvoeden van hun puber.

Klinkt wel goed toch?

Wil jij binnenkort ook iets live gaan presenteren? Onze acteurs willen graag jouw livestream op een ludieke manier versterken. Denk aan het uitspelen van situaties door acteurs of voorzitterschap. Wil je er meer over weten?
Neem dan gerust contact met ons op.

We hebben een nieuw Helder product!

Frisse filmpjes om het gesprek te starten

We hebben nog iets leuks gedaan in deze ‘Coronatijd’.
De GGD West Brabant heeft ons benaderd om filmpjes te maken die juffen en meesters van het BO kunnen inzetten tijdens de lessen.
De inhoud van de filmpjes kunnen gebruikt worden als aanleiding voor een gesprek over een bepaald onderwerp.
Nu dus ‘De Coronaregels’.

De scholen starten weer op

Ondanks dat we erg enthousiast zijn geworden over de online mogelijkheden zijn we ook heel blij dat de scholen weer opstarten en dat onze voorstellingen weer geboekt worden. We komen natuurlijk het liefst gewoon op locatie spelen.

Een tijdje geleden hebben we een nieuwe voorstelling gemaakt voor de gemeente Weert. Deze voorstelling is voor kinderen van het BO- en Brugklasleerlingen en gaat over armoede.

Opgroeien in armoede komt ook in Nederland voor en dat is niet makkelijk.
Hoe ga je hier als kind mee om?
Waar loop je dan allemaal tegenaan?
En hoe moeilijk is het om dit te bespreken met je vrienden en klasgenoten?

Het doel van de voorstelling is om openheid en eerlijkheid te creëren maar ook om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen.
Het is een mooie voorstelling geworden met als titel ‘Armoede, geen grapje…’
We komen deze voorstelling ook graag bij jou op school spelen.

Neem daarvoor contact met ons op.

 

Jongens, opgelet!

Misschien heb je gehoord dat we jongeren hebben opgeroepen om deel te nemen in ons jongeren adviespanel. Superleuk dat we al filmpjes hebben mogen ontvangen. Dankjewel daarvoor! We sluiten de inschrijvingen nóg niet, er is dus nog kans. We hebben op dit moment vooral meiden die geïnteresseerd zijn. Dus jongens, laat van je horen!

Lees er hier meer over >

 

 

page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram