CJP
Home » Voorstellingen » Denk effe na!

Denk effe na!

Denk effe na! Aan de slag met sociale veiligheid en respect
Denk effe na is een doe-les met theaterscenes over sociale veiligheid. Twee acteurs behandelen, samen met de leerlingen, respect en veiligheid op school.

Speel jezelf !
De leerlingen gaan zelf aan de slag en daarbij worden ook scènes gespeeld die het onderwerp verder uitbeelden. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Hoe ga jij om met anderen? Ben je je ervan bewust dat er best veel gevloekt wordt op school en dat dit mensen echt kan raken en ze daar verdriet van kunnen hebben?

“Durf je jezelf te zijn? Voel je je veilig op school?”

Denk effe na is een interactieve voorstelling die leerlingen aan het werk en aan het denken zet

Kennis als uitgangspunt
Voor het ontwikkelen van voorstellingen en ouderavonden, werkt Helder Theater samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin.

Heeft u vragen over – de interactieve voorstelling ‘Denk effe na’- ? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bereikt ons ook via 06-107 53 230.

 

TIJDSDUUR
50 minuten
opbouwtijd
30 minuten
speelvlak
groepsgrootte
voorkeur per klas
bijzonderheden

Helder Theater ontwikkelde een lesbrief voor docenten. Hierin staan voorbereidende opdrachten en opdrachten die na de voorstelling kunnen worden uitgevoerd.

page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram