CJP
Home » Voorstellingen » Jouw leven vol verleidingen

Jouw leven vol verleidingen

De zomervakantie, wintersport, festivals of verenigingskamp… Alle tijd voor feest, vrienden, liefde en seks! Vrije tijd is dé magische tijd voor jongeren waarin ze veel met vrienden optrekken en hun eigen plannen en keuzes maken.

Jouw leven vol verleidingen. Over vrijetijd, alcohol en seks.
Helder Theater speelt een luchtige act over spannende verleidingen in vakanties zoals alcohol en seks. Vanuit een vrolijk decor komen de acteurs in aanraking met verschillende verleidingen waarin ze uiteraard ook graag de mening van de leerlingen horen.

Jouw leven vol verleidingen is een speciaal ontwikkelde act voor de GGD Hart voor Brabant.  De act (scènes) behandelen de onderwerpen alcohol en seks. Deze voorstelling wordt vaak geboekt voor vakantieperiodes omdat jongeren zich dan vaak sneller laten verleiden

Met een professionele gespreksleider
De twee scènes kunnen worden ingezet met een professionele gespreksleider. Dit kan iemand van de GGD zijn of een acteur van Helder Theater. Na en tijdens de scènes worden vragen gesteld aan de leerlingen.

Deze act is geschikt voor groepen tot 50 leerlingen.

Kennis als uitgangspunt
Voor het ontwikkelen van ouderavonden en voorstellingen, werkt Helder Theater samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin.

Heeft u vragen over de voorstelling -Jouw leven vol verleidingen-? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bereikt ons ook via 06-107 53 230.

TIJDSDUUR
50 min
opbouwtijd
30 min
speelvlak
3 bij 4
groepsgrootte
max 50 lln
techniek

Helder Theater neemt alle spullen zelf mee.

page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram