CJP

Nieuwsbrief

Regelmatig verzenden wij een nieuwsbrief met allerlei nuttige wetenswaardigheden en de laatste stand van zaken op het gebied van interactief theater. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu vrijblijvend in:
Hieronder vind je het archief met al onze nieuwsbrieven:

Meest recente nieuwsbrief


Weer een nieuwsbrief van Helder Theater.
We blijven gewoon lekker doorgaan, uiteraard!
 

Beste *|FNAME|*,

Op dit moment zijn we vooral bezig met het verzorgen van online ouderavonden. Omdat deze coronatijd langer duurt dan we hoopten zijn we nu bezig voor het Kempenhorst College met het maken van een nieuwe online ouderavond met als titel:

 

Opvoeden in crisistijd!

Je zou nu maar een puber zijn!

Deze online avond verzorgen we samen met mediapedagoog Katja Verhagen. Heb je interesse dan laat weten dan sturen we je ook een linkje!  
 

Voorstelling over Sexting: ‘Stuur eens een lekkere foto!’

Een probleem dat vooral speelt onder jongeren is sexting. Intieme en sexy foto’s worden in vertrouwen gedeeld en de ander gaat daar minder vertrouwelijk mee om dan gehoopt. Met als gevolg dat alle leerlingen van de school kunnen ‘meegenieten’.

Dit heeft grote gevolgen voor het welzijn van degene die op de foto staat. Vraag is: Waarom stuur jij dingen eigenlijk door?

Onze voorstelling gaat dieper in op dit soort acties en de gevolgen daarvan. De jongeren zijn een lesuur lang actief bezig met dit onderwerp en denken na over vragen die acteurs stellen. Zo vormen zij hun eigen mening.

De flyer is bijna klaar! Wil jij hem ontvangen? Mail ons dan >

Team Helder Theater
Volg ons voor het laatste nieuws op Facebook

 Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op > 

Een eigen portal!

Het leek zo eenvoudig. We hebben een goed idee en we laten daarvoor een eigen portal bouwen.

Ook al staan we nog steeds achter dit goede idee, de uitvoering is minder simpel.
Maar we hebben mooie stappen gemaakt. Onze eerste test hebben we gedaan. Waarvoor dank aan alle netwerkpartners, vrienden en bekenden die daarbij aanwezig waren.

Het is nu nog een kwestie van de kinderziektes eruit halen. Het ziet er in ieder geval al mooi en professioneel uit!

 

Nieuwe website

We zijn achter de schermen druk bezig met onze nieuwe website. Inclusief een mobiel vriendelijke versie. De huidige website is vooral gericht op het onderwijs maar we doen veel meer dan dat.
Wist jij dat we ook regelmatig te vinden zijn bij bedrijven en organisaties met voorstellingen op maat? We hebben wel 30 trainingsacteurs die we inzetten bij  o.a. Fontys Hogescholen. Op onze nieuwe website is het in een oogopslag duidelijk waarvoor jij ons allemaal kunt inschakelen.
Nog even geduld…. We zetten nu de puntjes nog op de i
  

Online ouderavond

Bekijk hier een online ouderavond. What you see is what you get!

Bekijk een online ouderavond >

Zooi!

In opdracht van gemeente Tilburg hebben we een voorstelling gemaakt over afval. Niet echt een sexy onderwerp maar het resultaat is hilarisch en educatief. De voorstelling heeft alle elementen die nodig zijn om jongeren te boeien.
Humor, verliefdheid. techniek en een bijzondere leerkracht.

De voorstelling is door de jongeren goed ontvangen. Ze hebben gelachen maar ze zijn ook bewust geworden van hun eigen handelen. Door de techniek die de pratende vuilnisbak in zich heeft worden jongeren direct geconfronteerd met de gevolgen van bijvoorbeeld, plastic soep.

De input van het publiek zien of beter gezegd, horen ze direct terug.
Deze voorstelling is uitermate geschikt voor VO, SVO en VMBO.

Wil je meer weten over deze voorstelling, neem dan gerust even contact met ons op.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je even sparren?
Neem dan gerust even contact met ons op.

Volg ons ook op Facebook!

Even sparren?

page=page
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram