CJP

achter de schermen

Deskundig en inlevend

Eigenaresse van Helder Theater is Hester Dadema. Na een creatieve theateropleiding werkte zij jarenlang in het jongeren- en opbouwwerk. Hierdoor kent Dadema de verschillende doelgroepen als geen ander. In 2006 richt zij het bedrijf Helder Theater op. Met een tiental acteurs schrijft en speelt ze interactieve theaterstukken. Bij het ontwikkelen van deze stukken wordt samengewerkt met kennispartners als GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, Trimbos Instituut en Centra voor jeugd en gezin. Theaterstukken zijn hierdoor maatschappelijk relevant èn passen naadloos bij de belevingswereld van de doelgroep.

Theater op maat

Naast de voorstellingen op de website ontwikkelt Helder Theater regelmatig nieuwe stukken. Zoekt u een voorstelling of scènes bij een actueel thema en vindt u niet wat u zoekt? Waarschijnlijk wordt er achter de schermen al aan het script geschreven. Het team van Helder Theater gaat ook graag voor u aan de slag! Bel voor meer informatie naar 06 107 53 230.

Professionals met kennis van zaken

Alle voorstellingen van Helder Theater worden gespeeld door acteurs met kennis van de doelgroep. Deze spelers hebben een pedagogische of didactische achtergrond. Maak kennis met de acteurs van Helder Theater. Dé gepassioneerde professionals die nieuwe inzichten geven:

page=page
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram