CJP

Online theater

Vanaf nu kunnen we ook veel online aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een online ouderavond of misschien een online voorstelling in de klas, maar we maken ook filmpjes op maat!

Mail of bel voor de mogelijkheden dan kijken wij graag met u mee!

We maken ook filmpjes!

We hebben bij Helder Theater niet stil gezeten in deze toch wel vervelende tijd. Daarom hebben we een online portal gemaakt waarin wij op ons eigen platform kunnen streamen. Denk bijvoorbeeld aan een online ouderavond. Lekker vanuit thuis op de bank een leuke, interessante én interactieve ouderavond bijwonen. Mocht u een keer een online ouderavond willen bijwonen, mail gerust dan nodigen wij u uit

 

Er zijn ook voorstellingen die online gegeven kunnen worden. Bijvoorbeeld de voorstelling ‘Cashen!’ over omgaan met geld. Voor basis en middelbare scholen!

Ook maken wij filmpjes op maat, deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in de les. Om lastige thema’s bespreekbaar te maken. Zo hebben wij al verschillende mooie opdrachten mogen maken voor  onder andere het praktijk college in Helmond en voor het basisonderwijs hebben wij samen met de GGD West Brabant filmpjes mogen maken rondom corona, social media, pesten of plagen, thuisblijven, en lentekriebels.

page=page
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram