CJP

Online theater

Online theater kan!!  Een welkom  afwisseling naast boeiende sprekers. Je kan denken aan onze online ouderavonden (over allerlei thema’s) of misschien een online voorstelling in de klas!

Mail of bel voor de mogelijkheden dan kijken wij graag met u mee!

Online Theater! Je krijgt er energie van!

We hebben bij Helder Theater zeker niet stil gezeten in deze pittige tijden. We zijn online!

Denk bijvoorbeeld aan een online ouderavond. Lekker vanuit thuis op de bank een herkenbare, interessante én interactieve ouderavond bijwonen. Mocht u een keer een online ouderavond willen bijwonen, mail gerust dan nodigen wij u uit.

Er zijn ook voorstellingen die online gegeven kunnen worden. Bijvoorbeeld de voorstelling ‘Cashen!’ over omgaan met geld. Voor basis en middelbare scholen!

Ook maken wij filmpjes op maat, deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in de les. Om lastige thema’s bespreekbaar te maken. Zo hebben wij al verschillende mooie opdrachten mogen maken voor  onder andere het praktijk college in Helmond en voor het basisonderwijs hebben wij samen met de GGD West Brabant filmpjes mogen maken rondom corona, social media, pesten of plagen, thuisblijven, en lentekriebels.

page=page
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram