CJP

Theater voor organisaties

Helder Theater maakt niet alleen voorstellingen voor het onderwijs.  We maken en spelen heel veel scenes en voorstellingen op maat voor diverse organisaties en bedrijven over uiteenlopende onderwerpen. Je kunt hier denken aan organisaties als: GGD-en, Gemeenten, Zorg en Welzijnsinstellingen, Onderwijsinstellingen( personeel van BO,VO en MBO/HBO). Maar ook hebben we veel mogen werken voor sportbonden, zoals de korfbalbond, zwembond, tennisbond maar ook voor het NOC NSF.

Je kunt ons inzetten tijdens bv congressen of andere kleine en grote bijeenkomsten (online of offline).

Binnen elke club of organisatie zijn er zaken die je graag wilt bespreken. Dit kan zijn met je eigen medewerkers/ vrijwilligers maar kan ook zijn met de klanten waar je je voor inzet.

Theaterscenes inzetten is een goede manier om vooral zaken eens te bespreken die jullie graag anders zien. Door de herkenbaarheid van dat wat we spelen zijn mensen snel geneigd om het gesprek aan te gaan. Dit kan met ons als acteurs maar we hebben ook goede dagvoorzitters in onze club.  Eigenlijk is geen onderwerp ons te gek. Hieronder een lijstje met onderwerpen die we al eens hebben mogen verwerken in scenes en voorstellingen:

Eenzaamheid,  Positieve gezondheid, Dementie, Werkgedoe, Alcohol en gezond ouder worden, Samen besturen niet altijd makkelijk, Participatiemaatschappij, impact van corona, duurzaam ouderschap, echtscheiding, communiceren met lastige ouders, aanspreekcultuur binnen onderwijsinstelling, persoonlijk leiderschap, Alcohol en het verkeer, Armoede, Huiselijk geweld, Meedoen in onze maatschappij, grensoverschrijdend gedrag in de sport, ondermijning. Etc etc.

page=page
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram