Helder Theater

Hester Dadema eigenaar van Helder Theater (1976)

Acteur/ presentator

Ook ik moet natuurlijk een stukje schrijven over wie ik ben en wat ik allemaal gedaan heb:) . Na mijn opleiding CMV in Nijmegen met als hoofdvak Drama heb ik nog 1,5 jaar orthopedagogiek gestuurd. Maar was toch te veel een doener en besloot om lekker te gaan werken. Bijna 10 jaar als jongerenopbouwwerker gewerkt in de gemeente Deurne. Super leuk om met jongeren te werken! En nog steeds.

Daar is Helder Theater ook gestart. Ben samen met collega Peter van de Poort een stuk gaan maken over bewustwording rondom mantelzorger zijn als jongere. Deze voorstelling hebben we uit ons hart gemaakt en gespeeld. En dat ging zo goed! Voorstelling was een succes. GGD heeft mij toen de kans gegeven om in 2015 een nieuwe interactieve voorstelling te maken over jongeren en Alcohol en ze wilden graag 80 voorstellingen kopen op voorhand kopen! En zo is het allemaal begonnen!

Op dit moment hebben we een hele leuke en vrolijke groep mensen bij Helder Theater die veel voor jeugd en ouders spelen. Maar we spelen eigenlijk voor iedereen die iets wil vertellen/ aanzwengelen/ bespreekbaar maken van maatschappelijke thema’s.

Pracht werk! Ben erg trots op wat we hebben bereikt! En we gaan lekker door!!

Groeten Hester