CJP
Home » Voorstellingen » Feest in de Anjerstraat!

Feest in de Anjerstraat!

De Participatie maatschappij

Houd jij je staande in de participatie maatschappij? Doet iedereen mee? Is jouw buurman meer dan een gezicht of ken je zijn verhaal? Deze voorstelling werd speciaal geschreven voor een sociale woningbouw coöperatie maar is zeer geschikt voor iedereen die te maken heeft met vooroordelen en discriminatie.

Kijk verder dan het bordje naast de voordeur
In de Anjerstraat wonen mensen van verschillende pluimage. Allen met een andere afkomst en achtergrond. Veel bewoners hebben een beperking of problematiek. Maar jong en oud probeert er het beste van te maken. Want het is feest in de Anjerstraat en iedereen doet mee! Alhoewel… Misschien denkt toch niet iedereen daar zo over?

In deze voorstelling ontmoet je drie bewoners met op het eerste gezicht een beperking. Maar als je verder kijkt, dan de roddels van buurvrouw vier, ontmoet je lieve mensen met een gouden hart. Luister naar hun verhalen. En zie wat zij willen investeren in een betere maatschappij. De bewoners van de Anjerstraat willen er het beste van maken. Met en zonder beperking!

Zie jij alleen de buitenkant? Of zie jij meer dan alleen de onvolkomenheden en zoom jij in op bijzondere krachten? Houd je staande in de participatie maatschappij!

Kennis als uitgangspunt
Voor het ontwikkelen van ouderavonden en voorstellingen, werkt Helder Theater samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin.

Heeft u vragen over de voorstelling -Het is feest in de Anjerstraat-? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bereikt ons ook via 06-107 53 230.

TIJDSDUUR
60 minuten
opbouwtijd
45 min
speelvlak
4 x 5 meter
groepsgrootte
nvt
page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram