CJP
Home » Voorstellingen » Seksualiteit & opvoeden

Seksualiteit & opvoeden

ouderavond

Seksualiteit en opvoeden (ouderavond)
Praten over seks met je puber… doet u het? Heeft u vroeger met uw eigen ouders over seks gesproken? Of kreeg u een boekje met uitleg? En zitten onze pubers er eigenlijk wel te wachten. Om te praten over dit onderwerp? Weten ze niet alles al? Praten over seksualiteit en intimiteit met uw kind is lastig, maar wel belangrijk.

Luchtig en Leerzaam – in samenwerking met GGD Sense
Helder Theater verzorgt deze ouderavond samen met een spreker van GGD Sense. Het is een luchtige en leerzame ouderavond die handvatten geeft hoe u met uw kind kunt praten over seks. Ook de feiten rondom seks & jeugd komen aan bod. Met voorbeelden en vragen zoals: ‘Doen ze het echt veel eerder dan dat wij deden? En weten ze nog wel wat liefde is?’

Combinatie onderwerp met alcohol, drugs of social media is mogelijk
De ouderavond seksualiteit kan gecombineerd worden met één van de andere onderwerpen – alcohol, drugs of sociale media.

“Lieverd, ik moet echt eens met je praten…” Zoon: “Waarover?”  Moeder: “Nou, uh, over de bloemetjes en de bijtjes….” Zoon: “MAAAAAAM!! doe normaal, ik ga gamen!”

Kennis als uitgangspunt
Voor het ontwikkelen van voorstellingen en ouderavonden, werkt Helder Theater samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin.

Heeft u vragen over de ouderavond Seksualiteit en opvoeden? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bereikt ons ook via 06-107 53 230.

TIJDSDUUR
opbouwtijd
speelvlak
groepsgrootte
page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram