Social media en jongeren (ouderavond)

Social media en jongeren (ouderavond)
Bijna iedereen heeft een smartphone. Ook onze pubers hebben er vaak een. Pubers brengen dan ook veel tijd door op hun telefoon; Appen, SnapChat, Twitteren, Facebooken en lekker surfen op het net. Het liefst nemen ze de telefoon mee naar bed! Zelfs op school wordt de telefoon veel gebruikt, ook tijdens de lessen. Social Media is een vast onderdeel van uw zoon of dochters leven.

“De wereld ligt door social media aan uw pubers voeten. Alles is vindbaar! Leuke en boeiende dingen. Maar soms ook dingen die we onze pubers liever nog even niet laten zien.”

Uw gesprekspartner Katja Schuijffel – Mediafulness
Tijdens deze ouderavond geeft Katja Schuijffel van Mediafulness u een kijkje in de online wereld van uw kinderen. Wat doen ze eigenlijk allemaal? Waar houden ze zich al die uren per dag mee bezig? Twee acteurs van Helder Theater spelen herkenbare situaties uit de praktijk en gaan daarna met u in gesprek.

Kennis als uitgangspunt
Voor het ontwikkelen van voorstellingen en ouderavonden, werkt Helder Theater samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin.

Heeft u vragen over de ouderavond Social Media? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bereikt ons ook via 06-107 53 230.

informatie

tijdsduur tijdsduur
2 uur
opbouwtijd opbouwtijd
15 min
speelvlak speelvlak
4x4
groepsgrootte groepsgrootte
max 250
groepsgrootte techniek

2 headsets en 2 draadloze microfoons

groepsgrootte bijzonderheden