CJP
Home » Voorstellingen » Wat wil jij drinken?!

Wat wil jij drinken?!

Wat wil jij drinken?! Alcoholgebruik & jongeren
Je bent jong en je wilt wat… De aantrekkingskracht van jongeren tot alcohol is groot. Maar weten ze ook dat het heel schadelijk is voor de ontwikkeling van hun hersenen? En weten ze dat, als je heel veel drinkt, en van alles door elkaar, je in korte tijd OUT kan gaan?. Heel vaak weten ze dit niet. In deze voorstelling helpen acteurs jongeren meer bewust te worden van de alle dingen die horen bij van alcoholgebruik!

De voorstelling bestaat uit filmpjes, scenes en een gesprek met de jongeren.

Al meer dan 2000 keer gespeeld
Deze voorstelling is in 2006 gemaakt in opdracht van de GGDZOB. In 2014 heeft Helder Theater deze voorstelling zelfs meer dan 2000 keer gespeeld!

“De aantrekkingskracht van jongeren tot alcohol is groot”

Kennis als uitgangspunt
Voor het ontwikkelen van ouderavonden en voorstellingen, werkt Helder Theater samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin.

Heeft u vragen over de voorstelling -Wat wil jij drinken-? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bereikt ons ook via 06-107 53 230.

TIJDSDUUR
60 minuten
opbouwtijd
60 minuten
speelvlak
3-4 meter
groepsgrootte
voorkeur per klas
techniek

Helder Theater neemt al haar eigen materialen mee

page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram