CJP

Update

 

De eerste weken van intelligente lockdown zijn voorbij. Een behoorlijke uitdaging voor ons allemaal en het is ook nog niet voorbij. En wat gaan wij dan doen de aankomende maanden?

Heel veel dingen worden nu online gedaan, lesgeven, overleggen, alles is online. Maar kan interactief theater eigenlijk online? Daar hebben we de afgelopen weken veel over nagedacht. Best lastig!

Uiteraard willen we online zichtbaar blijven, dat doen we onder andere via onze Facebookpagina en hebben daar de rubriek: Nu alles anders is in het leven geroepen.
Maar dat ‘anders’ is alweer bijna normaal. We broeden nu op een andere rubriek.
Blijf ons volgen.

Online spelen vraagt om een totaal andere manier van werken. In het kader van, als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan. Maar heel eerlijk, het liefst zien we jou en de leerlingen gewoon offline.

We willen gebruik maken van deze gelegenheid om jou en al onze netwerkpartners van harte te bedanken voor de steun die we hebben ontvangen. In allerlei vormen. Van bezorgde berichtjes, lieve telefoontjes tot aan creatieve opdrachten. Heel fijn om te merken dat we gewaardeerd worden.

Bedankt!

Ouderavond online

Ja!  We hebben onze eerste scenes geschreven en opgenomen voor een online ouderavond over sociale media en opvoeden, die we begin mei gaan ‘uitzenden’.
We denken dat we er iets heel positiefs, herkenbaar en boeiends van hebben gemaakt en we verzorgen deze avond samen met onze mediacoach en pedagoog Katja Verhagen (www.mediafulness.nl)
We zijn verrast over het resultaat en we kijken ernaar uit om op deze manier weer in contact te komen met ouders.

De ouderavond is in opdracht van de gemeente Meierijstad. Ben je benieuwd naar hoe wij dit aanpakken en/of wil je ook een ouderavond online organiseren? Laat het ons dan weten dan kunnen we je wellicht uitnodigen om hierbij online aanwezig te zijn. Stuur dan even een mailtje naar info@heldertheater.nl.

Op zoek naar jongeren tussen de 12 – 18 jaar

We zijn op zoek naar jongeren tusssen de 12 en 18 jaar voor deelname aan het jongeren adviespanel.
Waarom?
Omdat we het fijn vinden om te toetsen:

  • of dat wat we spelen relevant is,
  • of dit nog klopt,
  • of dat aansluit bij hun belevingswereld.

We gaan altijd met jongeren in gesprek op het moment dat we een nieuw stuk maken. We blijven natuurlijk ook scherp als we onze voorstellingen spelen. Maar een vast groepje jongeren waar we af en toe mee kunnen sparren, stellen we enorm op prijs.

Dus ken jij iemand tussen de 12-18 jaar? Laat hen dat dan weten.  Alvast bedankt!

 

jongerenpanel

Insturen vlog > annemarieke@heldertheater.nl

 

page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram