CJP
Home » Voorstellingen » En ze leefden nog lang en gelukkig!!

En ze leefden nog lang en gelukkig!!

De Theatervoorstelling ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’, laat op een ludieke, humoristische wijze zien, hoe je gelukkig en gezond oud kan worden. In de voorstelling maak je kennis met Piet en zijn vrouw Jeannet. Piet gaat met pensioen, maar Piet kan hier maar moeilijk aan wennen. Zijn leven zonder werk invullen valt hem zwaar. De oude buurman van Piet snapt niet wat Piet zo zit te sippen hij is nog een ‘jonge god!’.  Door zelf de regie weer in zijn leven te pakken krijgt Piet weer veel plezier in zijn leven!

De dochter van Piet en Jeannette gaat tijdens de voorstelling ook een paar keer in gesprek met de zaal. Hoe ervaren jullie deze periode? Wat doen jullie om gezond en gelukkig te blijven? Hebben jullie tips voor Piet!!

Na de voorstelling is er de mogelijkheid voor een gezellige nazit waar iedereen met elkaar kan doorpraten over het onderwerp Ouder worden!

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door GGD Hart voor Brabant!

TIJDSDUUR
60 minuten
opbouwtijd
60 minuten
speelvlak
4 bij 5 meter
groepsgrootte
max 200
techniek

Bij deze voorstelling is het belangrijk dat er goede versterking is voor de acteurs. Dit moet door de opdrachtgever ook geregeld worden. 

Decor verzorgen wij.

bijzonderheden

Een samenwerking met de GGD is wenselijk. Dit vooral voor het programma na de voorstelling.

 

page=single
Gaspeldoorn 1
5666 AX Geldrop
06-107 53 230
info@heldertheater.nl
Bezoekadres: 
Winde 11
5667 AX Geldrop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram